Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

«Παραλήρημα αφηγήσεων από τους εισαγγελείς»...




Τι απαντά ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τις βαρύτατες κατηγορίες...
Στους Εισαγγελείς του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων απαντά με δήλωσή του μέσω της «Real News» ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Χαρακτηρίζει ...
για την ακρίβεια «παραλήρημα αφηγήσεων» τις αγορεύσεις τους, κατά τη διάρκεια των οποίων η Γεωργία Αδειλίνη και ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος εκφράστηκαν πολλές φορές έως και απαξιωτικά για τον πρώην υπουργό.

«Το παραλήρημα αφηγήσεων των εισαγγελέων που μας παραπέμπουν χωρίς αποδείξεις και με ενδείξεις του “κατηγορητηρίου” εναντίον μου - που σέρνουν πίσω, όπως δηλώσαμε από την αρχή και στο κοινοβούλιο - “κατασκευασμένο”, πλαστό, με φθηνά ψεύδη - ήδη από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής - αποδεικνύουν ότι δυστυχώς, οι αξιότιμοι κύριοι εισαγγελείς ελάχιστα κατανόησαν και αντιλήφθηκαν από τη συνολική υπόθεσή μας.

Γεγονός που αποδεικνύει ότι η απουσία τελικά του ΚΥΣΕΑ από το δικαστήριο στέρησε την αναγκαία ολοκληρωμένη γνώση και κατανόηση. Σαν να ήταν η συσκότιση επιθυμητή και προδιαγεγραμμένη».

Παρόλο που ο Άκης Τσοχατζόπουλος ισχυρίζεται ότι όλα είναι κατασκευασμένα, οι εισαγγελείς έκαναν λόγο για στοιχεία που «βοούν» εις βάρος του. Όπως ανέφερε η κ. Αδειλίνη, ο κ. Τσοχατζόπουλος πήρε μίζες σε βαλίτσες, σε τσάντες, από λογαριασμούς σε λογαριασμούς, από εξωχώριες σε εσωχώριες εταιρείες, από άτομο σε άτομο, χέρι με χέρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: