Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ενώπιον των ανακριτών Νύχτα απολογιών για τα κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής


Νύχτα απολογιών για τα κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής
Ο Ηλίας Κασιδιάρης οδηγείται στο γραφείο του ανακριτή   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Ολονύχτιες απολογίες για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Επί επτά ώρες απολογήθηκε στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ ο Ηλ.Παναγιώταρος απολογείτο μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ακολούθησε η απολογία του Γ.Λαγού, η οποία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης, ενώ σε λίγο αναμένεται να απολογηθεί και ο Ν.Μίχος.

Ο Ηλ.Κασιδιάρης δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις για τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα και να απάντησε πολιτικά στις περισσότερες ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού.

Σε ανάλογο κλίμα και η απολογία του Ηλία Παναγιώταρου.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των τεσσάρων βουλευτών, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφανθούν για το αν θα προχωρήσουν στην προφυλάκισή τους.

Οι απολογίες συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη. Στο γραφείο του δικαστικού λειτουργού έχει προγραμματισθεί να βρεθούν το πρωί άλλοι οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ενώ στις 15:30 θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο Χρήστος Παππάς θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Την Τρίτη απολογήθηκαν τρία περιφερειακά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Τα δύο αφέθηκαν ελεύθερα με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ο τρίτος από τα τρία μέλη του κόμματος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: