Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακίστηκε η χρυσαυγίτισσα ανθυπαστυνόμος...


Μετά την απολογία της ενώπιων των ανακριτών - Είχε στενή σχέση με τον Γ. Πατέλη και εκτιμάται πως ...
τον τροφοδοτούσε με πληροφορίες για ενδεχόμενες αστυνομικές έρευνες

Προφυλακιστέα έκριναν εισαγγελέας και ανακριτές την ανθυπαστυνομό που υπηρετούσε στην ασφάλεια Πειραιά.

Η ανθυπαστυνόμος είχε στενή σχέση με τον Γ. Πατέλη και εκτιμάται πως τον τροφοδοτούσε με πληροφορίες για ενδεχόμενες αστυνομικές έρευνες, προστατεύοντας τους Πυρήνες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Την ίδια στιγμή ελέγχεται αν χρησιμοποίησε την ιδιότητά της δίνοντας ευαίσθητα δεδομένα αλλοδαπών, όπως διευθύνσεις και τηλέφωνα, τα οποία δέχονταν στη συνέχεια επισκέψεις από τους μπράβους της Νίκαιας και του Πειραιά.

Αμέσως μετά τη δολοφονία είχαν ανταλλάξει οι δύο τους τηλεφωνήματα, για να «καλύψουν» το γεγονός, όπως καταγράφηκε από τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων.

Η ανθυπαστυνόμος σύμφωνα με πληροφορίες είχε και τον πιο δραστήριο ρόλο καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν τα περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Μετά τη σύλληψή της από την Αντιτρομοκρατική, στο σπίτι της βρέθηκε ένα μίνι οπλοστάσιο: υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, πιστόλι ρέπλικα, μαχαίρι με σιδερογροθιά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), τέσσερα μαχαίρια-πεταλούδα, τέσσερεις σουγιάδες, τρεις σιδερογροθιές, δυο χατζάρες, είκοσι φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3, τέσσερα καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες-δυναμιτάκια και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: