Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Τι λέει ο Γιώργος Καρατζαφέρης για Γεωργιάδη, Βορίδη και Δήμο Αθηναίων [BINTEO]

karatzaferisΕπικοινωνεί με τον Α. Γεωργιάδη ο Γιώργος Καρατζαφέρης όπως δήλωσε στην εκπομπή Action Day του Action24 την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου. Τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του ήταν λίγο πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναλάβει το Υπουργείο Υγείας. “Ο Άδωνις με πήρε τηλέφωνο λίγη ώρα αφότου του ανακοίνωσε ο Σαμαράς ότι θα γίνει υπουργός. Μου λέει  Πρόεδρε, το οφείλω σε σένα, αν δεν ήσουν εσύ δεν θα ήμουν εδώ. Σε τιμώ πάρα πολύ και είμαι στη διάθεσή σου” ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Όσον αφορά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε πως δεν συνομιλούν. Δεν κρατούν καμία επαφή. Κρατάει όμως κοινωνική σχέση με τον γιο του κ. Βορίδη, που είναι ο βαφτισιμιός του. Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως ο Μάκης Βορίδης δεν ήταν ΛΑΟΣ. Εν αντιθέσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ήταν περαστικός που θα μπορούσε να είχε πάρει “το άλλο λεωφορείο”.
Έπειτα από σχετική ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναιών, δήλωσε πως παρότι δεν είναι στις προτεραιότητές του θα το εξέταζε, καθώς έχει κάποιες πιέσεις. “Αν τα πράγματα είναι μεταξύ Κασιδιάρη και εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ θα το εξέταζε με μεγάλη σοβαρότητα” είπε.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: