Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Α. Λοβέρδος στα εγκαίνια γραφείων του κόμματος του στη Θεσσαλονίκη: με το κόσμο του ΠΑΣΟΚ θα ξανά βρεθούμε


20131106-202319.jpg
Εγκαίνια των γραφείων του κόμματος του στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή πανω απο 180 άτομα, πραγματοποίησε το απόγευμα ο Ανδρεας Λοβέρδος. Ο πρόεδρος της συμφωνίας για τη νέα Ελλάδα επεσήμανε μεταξυ άλλων στην ομιλία του, την ανάγκη ανασυγκρότησης του χώρου. “Για αυτο το κομμα μας δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Η συμφωνια για τη νέα Ελλάδα ιδρύθηκε για να συμμετάσχει στην συγκρότηση του πόλου. Μια συγκρότηση που πρεπει να γίνει με τροπο ευθύ και οχι μέσω αντιπροσώπων”.
Ο κ. Λοβέρδος σημείωςε επίσης την αναγκαιοτητα της κοινης πορειας ολων των δυναμεων του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κέντρου.Ιδιατερα για την ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε στήν κοινή πορεία στις ευρωεκογες και τις δημοτικες εκλογες μέσα από προγραμματικες συγκλίσεις που ήδη δημιουργούνται και αξιοκρατικές επιλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ανέφερε οτι δεν πιστεύει στην θεωρία των δύο ακρων ουτε θεωρεί οτι πρέπει σήμερα να επιζητούνται πολιτικές άρτου και θεαματων. “Η σημερινη Κυβερνηση δεν ειναι μια καλη κυβερνηση.Δεν εχει σχεδιο για τη χωρα,για την εξοδο απο την ύφεση.Δεν μπορεσε παρά τις δεσμευσεις της απο τήν εποχή του Ζαππείου να εξευρει και να νομοθετησει ενα δικαιο φορολογικο σύστημα” .
Για το ΠΑΣΟΚ είπε πως ” η ηγεσια του, απο την μια εμφανίζει ενα αόριστο πρόγραμμα υποσχέσεων ως κυβερνητική σύγκλιση μακρας πνοης με τη ΝΔ ,και από την άλλη προσπαθεί δήθεν για την ενοτητα της Κεντροαριστερας μέσα απο την συνυπογραφή στελεχών του στη κίνηση των 58. “Μετον κοσμο του ΠΑΣΟΚ θα ξανασυντηθούμε,ομως τώρα πρυτανεύει η αναγκαιοτητα εξευρεσης λυσεων για τη χώρα. Η χωρα χρειάζεται σχέδιο για την έξοδο απο την κριση ,την παρακαμψη της γραφειοκρατίας. Γενικα η Κυβέρνηση θέλει να κυβερνήσει μέσω των διλημματων του νομου και της τάξης κσι των θεωριών φόβου περί τών δυο άκρων.Η χωρα ομως χρειάζεται πολιτικές και πολιτικούς ευθύνης. Η χώρα δεν θα πτωχεύσει.Υπάρχουν προγραμματικές πολιτικές αρκεί να υπάρχει βούληση.Είναι θεμα πολιτικών αποφάσεων η χωρα νε βγεί από την κρίση”.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδω:
20131106-203604.jpg
20131106-203613.jpg
20131106-203622.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: