Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Στοιχεία φωτιά για τον τρόπο που εκπαιδεύονται νέοι της χρυσής αυγής

20131207-110231.jpg
Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής! Ανάμεσα στα στοιχεία που έστειλε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στις εφέτες ανακρίτριες υπάρχει ένα απίστευτο βίντεο, στο οποίο απαθανατίζονται νέα μέλη της οργάνωσης, πρώτα να στρατολογούνται και στη συνέχεια να εκπαιδεύονται πάνω σε αληθινά όπλα. Τα νέα μέλη εμφανίζονται να φορούν κουκούλες, ενώ υπάρχει πλήθος ανθρώπων που… τους επιβλέπουν και τους καθοδηγούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους… επιβλέποντες φέρεται πως είναι και τουλάχιστον ένας, βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Θυμίζουμε πως η η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία παρέδωσε στα χέρια της Δικαιοσύνης έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με τεράστιο όγκο δεδομένων, η αναπαραγωγή του οποίου και μόνο χρειάζεται πάρα πολλές ώρες. Το υλικό αυτό περιέχει αρχεία από ηλεκτρονικούς υπολογιστές των κατηγορούμενων, στικάκια, άρσεις τηλεφωνικών απορρήτων, καθώς επίσης και την ανάκτηση σβησμένων αρχείων από τους συγκεκριμένους υπολογιστές. Προσδιορίζεται δε και η ημερομηνία που τα συγκεκριμένα αρχεία σβήστηκαν. Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων παρέδωσαν DVD στην αντιτρομοκρατική που για 24 ώρες θα αντιγράψει όλο το νέο οπτικοακουστικό υλικό για τη δράση της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.
Αναβάλλεται η απολογία Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου – «Όχι» σε Παππά για αποφυλάκιση
Μετά από αυτά τα στοιχεία και ειδικά από το βίντεο που ήρθε να βάλει «φωτιά» και να δώσει νέες διαστάσεις στην υπόθεση, αποφασίστηκε οι απολογίες των βουλευτών, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα και Γερμενή, να πάρουν παράταση για τις 11 Ιανουαρίου και όχι το προσεχές Σάββατο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Παράλληλα, ίδια τύχη με τον αρχηγό του, τον Νίκο Μιχαλολιάκο φαίνεται ότι έχει και ο Χρήστος Παππάς, καθώς η αίτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για αποφυλάκιση απορρίφθηκε. Δεν είναι λίγοι όσοι συγχέουν την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Παππά με τη φερόμενη παρουσία βουλευτή της ΧΑ στο επίμαχο βίντεο. (Διαβάστε αναλυτικά – Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Παππά)
Αρνείται ότι διαχώρισε τη θέση του ο Μπούκουρας
«Ποτέ δε διαχώρισα τη θέση μου από τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής», τονίζει ο Ευστάθιος Μπούκουρας, με αφορμή τις φήμες περί διαφορετικής στάσης έναντι των υπολοίπων βουλευτών.
«Είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου εκλεγμένος με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, του οποίου αποτελώ αναπόσπαστο μέλος. Ουδέποτε διαχώρισα την θέση μου από τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματός μου. Σέβομαι απόλυτα το Σύνταγμα και τους νόμους», τονίζει ο βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: