Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Έρχεται η ευρωπαϊκή εξεταστική για την τροικα επιστολή στέλνει ο Αλ. Τσίπρας σε αρχηγούς και Παπούλια

20131230-083853.jpg
Με αφορμή την επίσκεψη στην Ελλάδα, στις 8 και 9 Ιανουαρίου της «Ευρωπαϊκής Εξεταστικής» για τον ρόλο της Τρόικα στις χώρες του νότου ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να στείλει επιστολές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς.
Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις ολιγοήμερες του διακοπές προγραμματίζει στείλει τις επιστολές όπως αναφέρει η ιστοσελίδα real.gr. Αν και δεν έχει διαρρεύσει το περιεχόμενο των επιστολών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στοχεύει με την πρωτοβουλία του στην αξιοποίηση της επίσκεψης, ως διαπραγματευτικό χαρτί ενόψει της διαπραγμάτευσης για την απομείωση του ελληνικού χρέους.
«Η κυβέρνηση θα έπρεπε να κάνει σημαία την έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας και να απαιτήσει, στη βάση της, άμεση κατάργηση του προγράμματος και επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης από μηδενική βάση. Αντ’ αυτού παρακολουθεί τα γεγονότα άπραγη και κάνει τον ελληνικό λαό να αναρωτιέται μέχρι πού θα συνεχίσει αυτή την αντικοινωνική της στάση» , δήλωσε το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός στην RealNews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: