Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αιχμές κατά των 58 απο Φώφη , Σκανδαλίδη και ΜωραΪτη

20140125-223229.jpg
Στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου πολλα στελέχη που έλαβαν το λόγο αναφέρθηκαν στους 58 και την κεντροαριστερά. Ο Θάνος Μωραΐτης είπε μεταξυ άλλων οτι ο στρατηγικός στόχος των 58 ήταν να ειναι προξενήτρα με τη ΔΗΜΑΡ αυτό απέτυχε.
Διαφωνώ με την εκλογική διαδικασία για το ευρωψηφοδέλτιο. 
Ειναι απολίτικη διαδικασία να βάζεις μπροστά τα πρόσωπα και οχι τις πολιτικές. Πρόεδρε να επιλέξεις εσύ το ευρωψηφοδέλτιο , διαφωνώ με τη συνδιάσκεψη πρέπει να γίνει ενα Συνέδριο το οποίο θα έπαναοριοθετησει τα του κόμματος και της δημοκρατικής παράταξης. Υπαρχουν ευθύνες που φτάσαμε εδώ με θολό πολιτικό στίγμα.
Η Φωφη Γεννηματα, όταν πήρε το λόγο και αυτη , μίλησε για την ανάγκη ψηφοφορίας της ανάδειξης των υποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο: Πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι 58 αν θέλουν να γίνουν κομμα γιατι δεν μπορούμε να στηρίζουμε οργανωτικά μια τέτοια διαδικασία. Να γίνει ψηφοφορία για το ευρωψηφοδέλτιο απο την κάλπη.
Πρέπει να ανέβουμε εμείς για να ανεβάσουμε τη χώρα και οχι να περιμένουμε να ανεβεί η χώρα για να ανέβουμε και εμείς γιατι αλλιώς θα βρεθούμε μπροστά σε μια πόλωση ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ που θα ειναι καταστροφική
Ο κ. Κ. Σκανδαλιδης, είπε οτι η δημοκρατική παράταξη δεν μπορεί να κλείνεται στα όρια των 58. Να γίνει εκλογή όλων των ευρωβουλευτών απο την κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: