Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αιχμές Κουβέλη προς Παπαδόπουλο-Ψαριανό για τους "58"...


Το πρόβλημα αφορά αυτή τη στιγμή δύο πρόσωπα, είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σχετικά με την πρωτοβουλία των «58», αναφερόμενος προφανώς στον Ανδρέα Παπαδόπουλου και τον Γρηγόρη Ψαριανό, τονίζοντας επίσης ότι το...
κόμμα δεν θα διασπαστεί.


Επιπλέον, ανέφερε ότι θα παραβρεθεί στη συνδιάσκεψη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο τέλος Φεβρουαρίου στη Ρώμη, όπου θα αποφασισθεί η εκλογική διακήρυξη για τις ευρωεκλογές, Όπως ανέφερε αργά το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια γεύματός του με δημοσιογράφους, τον έχει προσκαλέσει ο Μάρτιν Σούλτς.

Για του «58», σημείωσε επίσης ότι αν προχωρήσει η συνεργασία τους με τις άλλες δυνάμεις της κεντροαριστεράς θα είναι, όπως είπε.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα τόσο οι Ανδρέας Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός συμμετείχαν σε εκδήλωση των «58», όπου τόνισαν την ανάγκη η ΔΗΜΑΡ να «αγκαλιάσει» την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έκανε ιδιαίτερα θετική αναφορά στην στάση που τηρεί το ηγετικό στέλεχος, Σπύρος Λυκούδης και εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι η ΔΗΜΑΡ θα πετύχει καλό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Επιπλέον χαρακτήρισε ως αθλιότητες τα σενάρια ότι ενδιαφέρεται για την προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ για το χρέος επεσήμανε ότι θα πρέπει να γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για την αναδιάρθρωσή του.

Δεδομένη η ένταξη στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές

Σε ό, τι αφορά τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, αφού υπογράμμισε ότι έχει προσκληθεί στη συνδιάσκεψη από τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των ευρωσοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτς, υπογράμμισε ότι είναι δεδομένο πως οι ευρωβουλευτές που θα εκλέξει η ΔΗΜΑΡ θα ενταχθούν στην ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του ευρωκοινοβουλίου...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: