Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ραγδαίες εξελίξεις Διαγράφτηκε από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Γ.Νταβρής


Διαγράφτηκε από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Γ.Νταβρής
Ο Πάνος Καμμένος προεδρεύει στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή, ο οποίος απουσίαζε αδικαιολόγητα από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Γ.Νταβρής ήταν μεταξύ των επτά βουλευτών που έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο και του ζητούσαν να προηγηθεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου -αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι άλλοι βουλευτές που είχαν υπογράψει την επιστολή ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Γιοβανόπουλος και οι Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Παύλος Χαϊκάλης. Ο τελευταίος τελικώς παρέστη στο Εθνικό Συμβούλιο.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, και θα αποτελέσουμε την πολιτική δύναμη εκείνη, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα» είπε ο κ. Καμμένος πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

Σε ερώτηση σχετική με διαγραφές βουλευτών, ο κ. Καμμένος απάντησε «θα δούμε».

Από τη συνεδρίαση απουσιάζουν δικαιολογημένα η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: