Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

O Σάββας Ξηρός μεταφέρεται σήμερα σε νοσοκομείο της Λάρισας...



Σήμερα γίνεται και η μεταφορά του Σάββα Ξηρού, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για σοβαρή νευρολογική εξέταση, αφού φαίνεται πως έχει διαγνωστεί με ...
σκλήρυνση κατά πλάκας. Η απόδραση του αδελφού του Χριστόδουλου δίνει άλλες διαστάσεις στην μεταφορά του «κρατούμενου ειδικής κατηγορίας», όπως χαρακτηρίζεται και θα νοσηλευτεί σε θάλαμο υψίστης ασφαλείας, υπό την φρούρηση δεκάδων αστυνομικών.

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομίκή Διεύθυνση Λάρισας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει η μεταγωγή του Σάββα Ξηρού από τον Κορυδαλλό στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου να νοσηλευτεί, μετά από σχετική απόφαση των δικατικών αρχών.
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ήδη ληφθεί στον χώρο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου το οποίο θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα υπό στενή παρακολούθηση, με άντρες τόσο της Αντιτρομοκρατικής, όσο και επίλεκτων δυνάμεων της ΕΛΑΣ να αναλαμβάνουν τη φύλαξή του, σύμφωνα με το larissanet.gr.
Η μεταγωγή του καταδικασμένου για τη συμμετοχή του στη 17 Νοέμβρη Σάββα Ξηρού λαμβάνει άλλες διαστάσεις μετά την απόδραση του αδερφού του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε στις αστυνομικές αρχές, μετά από άδεια εξόδου που είχε λάβει πριν λίγες μέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: