Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

"Επαναστατική Λαϊκή Αναρχική Δράση": Ανάληψη ευθύνης για 60 εμπρησμούς ΑΤΜ



Με 4σέλιδη προκήρυξη η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Επαναστατική Λαϊκή Αναρχική Δράση" αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό 60 ΑΤΜ
Τετρασέλιδη προκήρυξη στην "Εφημερίδα των Συντακτών" έστειλε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Επαναστατική Λαϊκή Αναρχική Δράση", με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό 60 μηχανημάτων ΑΤΜ.
Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ξεκίνησε τη δράση της τον Ιούνιο του 2013, σε ΑΤΜ της Λαϊκής Τράπεζας στην Αγία Παρασκευή και ολοκληρώνονται με δύο ΑΤΜ στην Εθνική Τράπεζα της Ανθούπολης Περιστερίου στις 18 Ιανουαρίου 2014.
Παράλληλα,  καλούν αναρχικούς/ές, διεθνιστές και διεθνίστριες να ενδυναμώσουν τον ανοιχτό πόλεμο που έχει κηρυχτεί σε "αφεντικά, κράτος, μπάτσους, δικαστές, εισαγγελείς και δημοσιογράφους".
Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αστυνομικούς είχε η καθυστέρηση στην ανάληψη ευθύνης, αλλά και το ότι οι τέσσερις εκτυπωμένες σελίδες της προκήρυξης ήταν μέσα σε μια διπλωμένη σελίδα της "Ναυτεμπορικής" της 3ης Ιανουαρίου 2014 με τίτλο: "Εκρηξη ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο".
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: