Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κι άλλος νεκρός από το επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι "Neknomination"...


Πέθανε λίγες ώρες αφότου κινηματογράφησε τον εαυτό του να πίνει δύο ποτήρια τζιν στα οποία είχε...
βάλει και φακελάκια με τσάι.

Άλλος ένας νεαρός άντρας στη Βρετανία έπεσε θύμα του «Neknomination», της νέας μόδας που επιτάσσει να πίνει κανείς ποτά με… «τρελό» τρόπο.

Ο 20χρονος Bradley Eames από το Νότιγχαμ, πέθανε λίγες ώρες αφότου κινηματογράφησε τον εαυτό του να πίνει δύο ποτήρια τζιν στα οποία είχε βάλει και φακελάκια με τσάι.

«Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πίνεις», ακούγεται να λέει στο βίντεο, απευθυνόμενος στους διαδικτυακούς του φίλους, κάποιοι από τους οποίους τον προειδοποιούσαν μέσω Facebook ότι το παιχνίδι είναι «επικίνδυνο».

Ωστόσο, εκείνος τους απάντησε λέγοντας ότι θα τους δείξει ποιο είναι το «αφεντικό». Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την κατανάλωση του αλκοόλ ο Bradley παραπονέθηκε σε μέλη της οικογένειάς του ότι δεν αισθάνεται καλά και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, ωστόσο, από τη νεκροψία δεν έχει καταφέρει να εξακριβωθεί ακόμη η ακριβής αιτία του θανάτου του.

Ο Eames είναι το τρίτο θύμα της νέας, θανατηφόρας αυτής μόδας που έχει «χτυπήσει» τη Βρετανία και στην οποία νεαροί πίνουν αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσεως, σε συνδυασμό με μία άλλη παράτολμη δραστηριότητα, τραβούν σε βίντεο τα «κατορθώματά » τους και προκαλούν τους φίλους τους να τους «ξεπεράσουν»...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: