Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τέλος ο Σάντος από την εθνική...


Την αποχώρησή του από τον πάγκο της εθνικής μας ομάδας ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος στον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή. Οι δύο άνδρες είχαν...
συνάντηση σήμερα κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πορτογάλος τεχνικός γνωστοποίησε στον κύριο Σαρρή την απόφασή του να μην αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2016 και να αποχωρήσει από τον "γαλανόλευκο" πάγκο μετά από το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αυτό που οδήγησε τον Σάντος σε αυτή την απόφαση είναι πως επιθυμεί να έχει καθημερινή ενασχόληση με κάποιο σύλλογο χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει στον πρόεδρο της ΕΠΟ, πως αυτός ο σύλλογος θα είναι ο ΠΑΟΚ όπως... κυκλοφορεί ευρέως.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν πολύ καλό και υπήρξαν ευχαριστίες και από τις δύο πλευρές για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Με τον Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της η Εθνική μας ομάδα πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2012 και φυσικά τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Πορτογάλος τεχνικός μετρά 24 νίκες, 13 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: