Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Θέλω να με κρίνει η κοινωνία» Γ.Σγουρός: Ενδιαφέρομαι να συνεχίσω το έργο μου στην Αττική


Γ.Σγουρός: Ενδιαφέρομαι να συνεχίσω το έργο μου στην Αττική
Στην περιφέρεια Αττικής έχει φασίνα, δεν έχει σαλόνια και καφέδες, τόνισε ο Γιάννης Σγουρός   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Πλεόνασμα 313.913.702 ευρώ παρουσιάζει η Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, ο οποίος δηλώνει ότι ενδιαφέρεται να συνεχίσει το έργο του.

«Το πλεόνασμα αυτό το πετύχαμε με περικοπές 67%» είπε στον Βήμα 99,5 ο κ. Σγουρός, τονίζοντας ότι στην Περιφέρεια Αττικής «δεν έχει σαλόνια και καφέδες, αλλά φασίνα και σκληρή δουλειά».

«Ενδιαφέρομαι να συνεχίσω το έργο μου» δήλωσε και επανέλαβε ότι δεν επιθυμεί να τον στηρίξουν τα κόμματα, αλλά η κοινωνία.

«Θέλω να με κρίνει η κοινωνία, όπως ζητούσα και στις προηγούμενες θητείες. Δεν έχω κομματικές περγαμηνές. Λειτούργησα πάνω από το τραπέζι και άφησα απ' έξω τις κομματικές ταυτότητες» τόνισε ο κ. Σγουρός.

Ο περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που εκφράζονται, όπως είπε, με σεβασμό προς το πρόσωπό του, ενώ τάχθηκε και υπέρ του ασυμβίβαστου.

Ερωτώμενος για την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής ο κ. Σγουρός είπε: «Είναι ένας νέος άνθρωπος και θα γίνει μια σπουδαία αντιπαράθεση».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: