Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση των εκπροσώπων Κλείνει την Τρίτη η πολιτική συμφωνία για την «Ελιά»


Κλείνει την Τρίτη η πολιτική συμφωνία για την «Ελιά»
Από τη συνάντηση της Παρασκευής   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Στην προγραμματισμένη για την Τρίτη συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων, πρωτοβουλιών και κινήσεων για την ανασυγκρότηση και ανασύσταση της Κεντροαριστεράς ολοκληρώνεται η συζήτηση για θέματα που είχαν μείνει εκκρεμή από τη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής.
Μεταξύ των εκκρεμών ζητημάτων είναι το θέμα της ονομασίας με την οποία θα πάρει μέρος στις προσεχείς ευρωεκλογές το σχήμα, το οποίο προσωρινά αναφέρεται ως «Ελιά», καθώς επίσης και το θέμα του τρόπου κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου.
Στόχος είναι να επιτευχθεί πολιτική συμφωνία για κοινή συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη για τις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Μαρτίου, στην Αθήνα. Κατά εκτιμήσεις, η συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη θα προσεγγίζει τους 1.500-2.000 συμμετέχοντες.
Η συνάντηση της άτυπης οργανωτικής επιτροπής που αποτελείται από αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ, των «58», της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, της Δυναμικής Ελλάδας, της Πρωτοβουλίας Β, Πολιτείας 2012, Μπροστά και των Νέων Μεταρρυθμιστών, θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Αθήνας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: