Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Άνοιγμα στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες



Ο Πάνος Καμμένος και ο πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη, με τον οποίο συμφώνησαν να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Άνοιγμα στο χώρο του πάλαι πότε πατριωτικού ΠΑΣΟΚ επιχειρεί ο Πάνος Καμμένος εν όψει ευρωεκλογών σε μία νέα προσπάθεια συνένωσης των αντιμνημονιακών- εθνικών δυνάμεων και ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες να πιέζονται. 
Το πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση έγινε χθες κατά τη συνάντηση του κ.Καμμένου με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη, με τον οποίο συμφώνησαν να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ο κ.Καμμένος και ο κ.Σγουρίδης υπενθύμισαν τη συνεργασία που είχαν το 1993 στο πλαίσιο της πρώτης άτυπης διακομματικής επιτροπής για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία και τις κοινές τους θέσεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, με αναφορές στο κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά, τον Οτσαλάν και το βομβαρδισμό της Σερβίας. 
Αναφορές που δείχνουν και το ακροατήριο στο οποίο στοχεύει αυτό το άνοιγμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με την ανακοίνωση και άλλων ονομάτων από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την αντιμνημονιακή, λαϊκή δεξιά. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη συνάντηση είχε ο κ.Καμμένος την Παρασκευή, με τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ Θεόφιλο Βασιλείου στην Πάτρα.
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: