Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ο Βενιζέλος, με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά, απαξίωσε πολιτικά το ΠΑΣΟΚ...


Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κλέαρχος Περγαντάς, δεν αποσύρεται απλά.
Καταγγέλλει τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι με την πολιτική πρακτική του και τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά απαξίωσε πολιτικά το ΠΑΣΟΚ.

Και προτρέπει...
   τους συμπολίτες του να καταψηφίσουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και να ανοίξουν δρόμους για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Την εν λόγω δήλωση την έκανε επίσημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Στις Ευρωεκλογές, είναι καιρός η κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας να καταψηφίσει τη συγκυβέρνηση και να δρομολογήσει ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του κ. Περγαντά άναψαν φωτιές στο ΠΑΣΟΚ. Η Νομαρχιακή Επιτροπή, εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρονται τα εξής.

«Οι τυχοδιωκτικές πρακτικές και οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Κλέαρχου Περγαντά, περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας δεν μπορούν γίνουν ανεκτές. Το ΠΑΣΟΚ που όλα αυτά τα χρόνια τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του, δεν μπορεί, πλέον, να έχει καμία πολιτική σχέση μαζί του. Η πολιτική του συμπεριφορά αποτελεί συνώνυμο του καιροσκοπισμού και της εξυπηρέτησης μόνο προσωπικών επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων. Αφού έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους πολίτες που τον τίμησαν εκλέγοντάς τον περιφερειάρχη, ξεκίνησε ως θερμός υποστηριχτής της συνεργασίας με τη ΝΔ και μέσα σε λίγες ημέρες με δηλώσεις του αποζητά την αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ. Γίνεται φανερό πια ότι η ηθική επί της πολιτικής στο πρόσωπό του αντανακλά πλέον με τον πιο διαυγή τρόπο το παράδειγμα προς αποφυγή».

Ο κ. Περγαντάς απαντά και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση απαξίωσε το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει υποστηρίζοντας πως ο κ. Βενιζέλος, με τη συμμετοχή του στην αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, απαξίωσε πολιτικά θεσμούς, κοινωνία και βέβαια το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πλέον δεν ανιχνεύεται σε καμία δημοκοπική μέτρηση!

πηγη iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: