Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πού πάνε 526 σχολικοί φύλακες. Καταρτίσθηκαν και οι προσωρινοί πίνακες για 677 εκπαιδευτικούς

Οι τελικοί πίνακες από το ΑΣΕΠ. Καταρτίσθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για 677 εκπαιδευτικούς εκ των οποίων οι 245 τοποθετούνται σε νέες θέσεις και 428 παραμένουν σε διαθεσιμότητα
Εκδόθηκε από τον ΑΣΕΠ ο οριστικός πίνακας 526 σχολικών φυλάκων που τοποθετούνται σε θέσεις κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης -παραμένουν σε διαθεσιμότητα 1.041-, ενώ παράλληλα καταρτίσθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για 677 εκπαιδευτικούς εκ των οποίων οι 245 τοποθετούνται σε νέες θέσεις και 428 παραμένουν σε διαθεσιμότητα.
Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 ημερών από την επόμενη της ανάρτησής τους, οι οποίες θα εξεταστούν από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του φορέα προέλευσης. Έτσι, η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από 26 Απριλίου ως και την πάροδο της 30ής Απριλίου 2014, ημέρας Τετάρτης.
Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από τον ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας των υπαλλήλων των δήμων ειδικότητας σχολικών φυλάκων (υπ' αριθ. 9/2014 ανακοίνωση), οι οποίοι έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας , παρέλαβε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας: α) τον οριστικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων σε θέσεις κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ), ο οποίος διαμορφώθηκε από το ΑΣΕΠ με βάση τον οριστικό πίνακα κατάταξης και τις προτιμήσεις των υπαλλήλων και β) τον πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας του προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (υπ' αριθ. 10/2014 Ανακοίνωση), το ΑΣΕΠ κατήρτισε:
α) προσωρινούς πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας,
β) προσωρινό πίνακα διάθεσης 245 εκπαιδευτικών,
γ) πίνακα 428 εκπαιδευτικών που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους και
δ) πίνακα 4 απορριπτέων λόγω έλλειψης τυπικού προσόντος, οι οποίοι επίσης παραμένουν σε διαθεσιμότητα.
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: