Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η Καϊλή παραμένει διορισμένη πρόεδρος του ΚΕΘΙ...


Η Εύα Καϊλή παραμένει διορισμένη πρόεδρος του ΚΕΘΙ, παρότι υποψήφια ευρωβουλευτής [εικόνα]
...παρότι υποψήφια ευρωβουλευτής (ΦΩΤΟ) ...
Διορίστηκε πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) του Υπουργείου Εσωτερικών πριν από μερικούς μήνες η Εύα Καϊλή και παραμένει στη θέση της, παρότι είναι ...
και υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά.

Η κ. Καϊλή εμφανίστηκε χθες στο Κέντρο Ερευνών με τον γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και επίσης υποψήφιο ευρωβουλευτή με την Ελιά Παύλο Χρηστίδη, για μια photo opportunity.
Στη συνάντησή τους, ο κ. Χρηστίδης ενημερώθηκε για τις επιστημονικές έρευνες και μελέτες για θέματα Ισότητας των φίλων που διεξάγει το Κέντρο Ερευνών. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η απασχόληση, η επιχειρηματικότητα των γυναικών, η εκπαίδευση και  η συμμετοχή τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων, σημαντικές προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από την κ. Καϊλή στην προσφορά των Συμβουλευτικών Κέντρων για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και του κοινωνικού αποκλεισμού τους. Ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε τη σημασία που έχει ο σεβασμός και η προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορούν να επιτελέσουν στην έξοδο της χώρα μας από την κρίση και την είσοδο σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.
Το έγγραφο με τον προϋπολογισμό του ΚΕΘΙ για ένα ταξίδι

Το Δ.Σ. του Κέντρου

Η Εύα Καϊλή επικοινώνησε με το iefimerida.gr και ανέφερε ότι η θέση της είναι άμισθη και ότι σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση της την ερχόμενη Δευτέρα.

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: