Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Μαχόμενοι Σχηματισμοί» Aνάληψη ευθύνης για επίθεση στα γραφεία του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας


Aνάληψη ευθύνης για επίθεση στα γραφεία του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Οι «Μαχόμενοι Σχηματισμοί» ανέλαβαν την ευθύνη για επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 28 Μαρτίου, στα γραφεία όπου στεγάζεται το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας στα Πατήσια.

Οι συντάκτες της προκήρυξης, η οποία εστάλη στα γραφεία του zougla.gr το απόγευμα της Τρίτης, αναφέρουν για την επίθεση:

«Την Παρασκευή 28 Μάρτη σύντροφοι, ανέβηκαν στο 2ο όροφο του εν λόγω κτηρίου που στεγάζει το Ινστιτούτο ( το οποίο αποτελείται από 3 ορόφους - σε σύνολο 5 ), όπου βρίσκονται τα γραφεία του Διοικητικού Συμβουλίου, παραβίασαν την είσοδο σπάζοντας το ενισχυμένο τζάμι αριστερά της πόρτας και τοποθέτησαν στο εσωτερικό των γραφείων 2 εκρηκτικούς – εμπρηστικούς μηχανισμούς μικρής ισχύος ( δοχεία με εύφλεκτα υλικά και μικρή ποσότητα δυναμίτη ) τους οποίους και πυροδότησαν επιτυχώς».

Όπως προστίθεται, μεταξύ άλλων, στην προκήρυξη «επιδιώκουμε να ζήσουμε τον πολιτικό θάνατο του καθεστώτος, εξελίσσοντας το βάθεμα της ρήξης, οξύνοντας το αρνητικό κλίμα. Να κατευθύνουμε τη διάχυτη αγανάκτηση προς έναν επαναστατικό δρόμο, δηλαδή να αναπτύξουμε τη συνείδηση της Τάξης».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: