Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αποχώρησαν "Παπανδρεϊκοί" από την συνεδρίαση του συντονιστικού του ΠΑΣΟΚ

Αποχώρησαν "Παπανδρεϊκοί" από την συνεδρίαση του συντονιστικού του ΠΑΣΟΚ
Νέα εσωκομματική ένταση στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν μεταξύ των βουλευτών που πρόσκεινται στο στρατόπεδο του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου. Όταν κατά τη διαδικασία συζήτησης του συντονιστικού οργάνου ο γραμματέας της Κ.Ο Παναγιώτης Ρήγας θέλησε να ανοίξει τη κουβέντα λέγοντας ότι πρέπει να γίνει απολογισμός για το τι έγινε τις προηγούμενες μέρες στη Βουλή, τότε σηκώθηκε όρθιος ο Θάνος Μωραϊτης και τους είπε: "Κόψτε την πλάκα και σοβαρευτείτε". Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες παρενέβη ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεκέρογλου και απευθυνόμενος στον Θάνο Μωραϊτη φέρεται να είπε για τη στάση που κράτησε ο Γιώργος Παπανδρέου - που καταψήφισε το άρθρο για τις τράπεζες - : "Να έρθει εδώ, να μας εξηγήσει, αν υπάρχει κομπίνα στο θέμα των τραπεζών."
Βολές εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην Προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη εξαπέλυσε και η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία μίλησε για προσωπικά παιχνίδια και σχεδιασμούς. Στο σημείο αυτό ο Θάνος Μωραϊτης κατευθυνόμενος προς την έξοδο της αίθουσας που γινόταν η συνεδρίαση τους είπε σε έντονο ύφος: "Εσείς διχάζετε το κόμμα και τη παράταξη εγώ φεύγω δεν ανέχομαι τίποτα". Έντονο φραστικό επεισόδιο είχε και ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος με τον Χρήστο Πρωτοπάπα που είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να παραιτηθεί από την θέση του υπεύθυνου για θέματα Ναυτιλιακής Πολιτικής.
Διαβάστε του διαλόγους που φέρεται να είπαν: 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Η εικονα που ειχε δημιουργηθει μετα την ηττα του ΣΥΡΙΖΑ , χαλασε απο τις διαφοροποιησεις που υπηρξαν. Αν υπαρχουν διαφωνιες να κατατιθενται εγκαιρα ωστε να μην αιφνιδιαζεται η Κ.Ο την οποια κανεις δεν μπορει να αγνοει.
Θ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ: Ας την αφησουμε αυτη την κουβεντα γιατι δεν θα ειναι χρησιμη στην παρουσα συγκριρια.
Β ΓΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Ας ερθει ο Παπανδρεου να μας εξηγησει που υπαρχει η κομπινα με τις τραπεζες για να το καταλαβουμε και εμεις που ψηφισαμε. Γιατι δεν ηρθαν απο πριν να μας το πουνε.
Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: Αυτοι αποτελουν την Ιστορια της παραταξης και δεν μπορουμε να τους κρινουμε και να τους ακυρωνουμε.ΕΥΗ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: Εμεις κρινομαστε απο ολους τους πολιτες και εχουμε υποχρεωση και δικαιωμα να κρινουμε τους ηγετες μας πρωην και νυν. Θα επρεπε να γνωριζουμε γιατι επρεπε να καταψηφιστει. Επιτελους τελος με τις προσωπικες στρατηγικες . Παιζονται παιγνιδια σε βαρος της παραταξης.
http://egiakoumis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: