Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Νέα καρφιά Βενιζέλου προς τον Γ. Παπανδρέου : αν είχα αναλάβει εγώ το 2007 θα ήταν αλλιώς

Νέα καρφιά Βενιζέλου προς τον Γ. Παπανδρέου : αν είχα αναλάβει εγώ το 2007 θα ήταν αλλιώς
«Βέλη» προς τον Γιώργο Παπανδρέου, με έμμεσο τρόπο, έριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνοντας πως αν ο ίδιος βρισκόταν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το 2007, η ιστορία της Ελλάδας θα ήταν άλλη.
Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε πως αν επιβεβαιωθούν στις ευρω-κάλπες τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά της Ελιάς, τότε θα υπάρξει πολιτικό αδιέξοδο και θα τεθεί ζήτημα κυβερνητικής σταθερότητας.
Σε ερώτηση για το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έπειτα από τις εκλογές, σε περίπτωση που η Ελιά λάβει κάτω του 10%, σημείωσε πως το εσωκομματικό ζήτημα της Χαριλάου Τρικούπη είναι παντελώς αδιάφορο για τους πολίτες. Στις ίδιες δηλώσεις του, σημείωσε ότι αν το 2007 είχε εκλέγει ο ίδιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τότε η ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική.
Στρέφοντας το βλέμμα του στη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «ευχάριστη, καλοδεχούμενη αλλαγή» τη δήλωση του Φώτη Κουβέλη στο «Βήμα», ότι μετά τις εκλογές θα συζητήσει και με το ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό του προοδευτικού πόλου της κεντροαριστεράς. «Χαίρομαι που ήρθε η ώρα ο κ. Κουβέλης να πει αυτά που λέμε εμείς», πρόσθεσε.
Τέλος, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της Καθημερινής για την πρόταση του υπουργείου Οικονομικών για την ελάφρυνση του χρέους, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα απλό και πρακτικό σενάριο, προσθέτοντας πως είχε προτείνει κάτι ανάλογο το Σεπτέμβριο του 2012. Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις που έκανε ο ίδιος σχολίασε: «Ξέρετε πώς είναι να σου λέει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ''πάρτε λίγα λεφτά να βγείτε από το ευρώ''».
Φωτογραφία: Eurokinissi
http://egiakoumis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: