Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ποιους στήριξαν...


Με ποιους υποψήφιους ευρωβουλευτές «έπαιξαν» οι υπουργοί και τι ρόλο έπαιξε αυτό τελικά; Η πρωτιά της δημοσιογράφου Μαρίας Σπυράκη αποδίδεται όχι μόνο στην...
αναγνωρισιμότητα λόγω της επαγγελματικής της πορείας στην τηλεόραση, αλλά και στη σκληρή γραμμή του Μαξίμου υπέρ της και τη στήριξη των περισσότερων υπουργών και βουλευτών.

Στη δήλωσή της πάντως αναφέρθηκε με θερμά λόγια προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά. Ο Κωστής Μουσουρούλης πάλι είχε τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Κώστα Αρβανιτόπουλου και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, πλην όμως έρχεται 15ος. Ο κ. Βαρβιτσιώτης έδινε γραμμή και υπέρ της Νίκης Τζαβέλα, ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος «ψήφιζε» φανατικά Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Ο κ. Μητσοτάκης στήριξε επίσης τον Κώστα Κυρανάκη και τη Ζωή Ράπτη, που επίσης είχε τη βοήθεια του Αδώνιδος Γεωργιάδη και του πρώην συζύγου της Μάκη Βορίδη και κατάφερε, αν και πρωτοεμφανιζόμενη, να καταταγεί 10η σε σταυρούς. Πάντως ο ακραιφνώς καραμανλικός Ευάγγελος Αντώναρος μέσω twitter έδωσε συγχαρητήρια μόνο στον Μανώλη Κεφαλογιάννη και την Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Β.ΣΑΜ. - enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: