Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

O (ακομμάτιστος) Γ. Καμίνης ...


...βαζει υποψηφιότητα για την ηγεσία της "Ελιάς"...
Πολιτική παρέμβαση, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την ανάδειξή του για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, στη θέση του δημάρχου της πρωτεύουσας, επιχείρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καμίνης.
Επιβεβαιώνοντας τα...
σενάρια που τον φέρουν να είναι μία από τις πιθανές λύσεις για τη θέση του επικεφαλής της Ελιάς, εφόσον αυτή μετά το συνέδριο, μετεξελιχτεί σε συγκροτημένη πολιτική παράταξη, με προγραμματική συμφωνία μεταξύ των συνιστωσών που θα την απαρτίζουν, ο Δήμαρχος Αθημαίων, που κέρδισε στο νήμα στο β’ γύρο τον αντίπαλό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που είχε προταθεί από το ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να στραφούν προς το χώρο του κέντρου, αν θέλουν να κυβερνήσουν.

Ως γνωστόν ο κ.Καμίνης , συμμετείχε μαζί με τον επίσης νικητή του β’ γύρου στη Θεσσαλονίκη, Γιάννη Μπουτάρη, στην “κίνηση των 5 Δημάρχων” που είχαν από την αρχή ταχθεί υπέρ των πρωτοβουλιών για ενιαία κεντροαριστερά, τόσο με του ’58′ αρχικά όσο και με την Ελιά προεκλογικά.

Αναφερόμενος στις διεργασίες που διεξάγονται στο χώρο της κεντροαριστεράς διερωτήθηκε «έχει γίνει ποτέ σοβαρή προγραμματική συζήτηση για την κεντροαριστερά, πώς θα κάνουμε την κεντροαριστερά όταν δεν έχουμε κάνει μια σοβαρή συζήτηση για τα ΣΔΙΤ, τα περιβαλλοντικά θέματα;». «Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει μόνος, πρέπει να στραφεί στο κέντρο, και η ΝΔ πρέπει να στραφεί στο κέντρο» επισήμανε.
alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: