Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Σήκωσε το γάντι ο Βενιζέλος σφοδρή επίθεση σε όσους απο το κόμμα του τον αμφισβητούν

Σήκωσε το γάντι ο Βενιζέλος σφοδρή επίθεση σε όσους απο το κόμμα του τον αμφισβητούν
Σήκωσε το γάντι ο Ευάγγελος Βενιζέλος απο εκείνους που τον αμφισβητούν και μιλώντας ενώπιον των υποψηφιων ευρωβουλευτών με τους οποίους θα δειπνήσει το βράδυ μαζι τους . Ο κ. Βενιςελος συνέδεσε την την αμφισβητηση στο πρόσωπο του με τον ανασχηματισμό και άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για εκβιασμούς από στελέχη που θέλουν να μείνουν στην κυβέρνηση ή να μπουν σε αυτήν με τον ανασχηματισμό.
«Μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε μία πέμπτη φάλαγγα, που περίμενε την καταστροφή και την αποτυχία», είπε ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στους υποψήφιους των ευρωεκλογών. Με αυτό τον τρόπο απαντούσε σε όσα έχουν πει τις τελευταίες ημέρες στελέχη που ανήκουν στο παλιό ΠΑΣΟΚ, που πρόσκεινται φιλικά στον Γιώργο Παπανδρέου. Η Φώφη Γεννηματά, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Σιμεών Κεδίκογλου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Μιχάλης Κασσής και ο Μιχάλης Καρχιμάκης με δημόσιες τοποθετήσεις τους τα τελευταία 24ωρα έχουν θέσει ζήτημα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος απάντησε κάνοντας λόγο για συνειδητή υπονόμευση, αποδίδοντάς την σε ταπεινά ελατήρια γιατί «τι είναι πιο ταπεινό από το να μην λογαριάζεις τη χώρα, την οικονομία, τον πολίτη και την παράταξη, για να υπηρετήσεις έναν δικό σου προσωπικό ή παρεΐστικο στόχο», όπως είχε χαρακτηριστικά.
«Δεν θα δεχθώ κανένα εκβιασμό, άμεσο ή έμμεσο για τον ανασχηματισμό και την επιλογή των στελεχών που θα μπουν στην κυβέρνηση», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, διαμηνύοντας ότι «κανείς δεν θα αποφύγει την αξιολόγηση κρύβοντας την ανεπάρκειά του πίσω από όψιμες δήθεν αριστερές ιδέες».
egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: