Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Και νέο πράσινο αντάρτικο στη κυβέρνηση

Και νέο πράσινο αντάρτικο στη κυβέρνηση
Θέμα επαναδιαπραγμάτευσης για την «μικρή ΔΕΗ» και την αποκρατικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ έβαλε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΒΗΜΑ FM ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος.
Όπως μάλιστα είπε ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Υπουργός η κυβέρνηση οφείλει να συνυπολογίσει το δημοψήφισμα για την ΕΥΑΘ αφού «μετά το άτυπο δημοψήφισμα – δεν ήταν νομότυπο, βέβαια, αλλά ψήφισαν 300.000 άνθρωποι – που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Δεν πρέπει να το ξαναδούμε; Θα μείνουμε στον τύπο της μνημονιακής υποχρέωσης; Έχει γίνει δημοψήφισμα για την ΕΥΑΘ στη Θεσσαλονίκη» όπως τόνισε ο Πάρις Κουκουλόπουλος αδειάζοντας έτσι και την πολιτική του Γιάννη Μιχελάκη στο δημοψήφισμα .
«Το νερό δεν είναι το ίδιο με τον ιππόδρομο και τα λαχεία και καθένας το αντιλαμβάνεται απ' ό,τι δείχνει το δημοψήφισμα η κοινωνία, διαφορετικά, διότι δεν είναι τζόγος το νερό ή η ενέργεια, από την άλλη» ανέφερε ο Πάρις Κουκουλόπουλος προκαλώντας μούδιασμα στο Μαξίμου και τα αρμόδια Υπουργεία από την δημόσια διαφοροποίηση του στις κυβερνητικές επιλογές.
egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: