Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

"Οδηγούμαστε στη γενικευμένη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων"...


Το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης για τις ομαδικές απολύσεις...

«Η απόφαση του Ανώτατου Συμβούλιου Εργασίας που ανοίγει το δρόμο για ομαδικές απολύσεις στην Χαλυβουργία Ελλάδος στον Ασπρόπυργο, οδηγεί αντικειμενικά στη γενικευμένη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, η οποία ήταν και παραμένει...
βασική απαίτηση των μονοπωλίων. Η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων αποδεικνύει το πραγματικό περιεχόμενο της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας του κεφαλαίου. Σ’ αυτό το έδαφος της ισοπέδωσης των εργατικών δικαιωμάτων θα πατήσουν οι επενδύσεις και η λεγόμενη “υγιής επιχειρηματικότητα”», τονίζει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι των σωματείων μετάλλου διαμαρτυρόμενοι για την έγκριση των ομαδικών απολύσεων στην Ελληνική Χαλυβουργία από το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας (ΑΣΕ).

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων και εκπρόσωποι των σωματείων που συνοδεύονται από τον βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστο Καρσιώτη, συναντώνται αυτή την ώρα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου διεξάγεται κανονικά...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: