Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Η κυβέρνηση αναζητεί πρόθυμους εκτελεστές ...



...των μνημονίων για τον ανασχηματισμό ...
Οι αναμενόμενες αλλαγές προσώπων στην κυβέρνηση μετά την εκλογική ήττα στις ευρωεκλογές δεν πρόκειται να αλλάξουν την ουσία της εφαρμοζόμενης πολιτικής, όπως δεν την αλλάζει ούτε η "καρατόμηση" Θεοχάρη, ο οποίος πλήρωσε για την εφαρμογή της άδικης φορολογικής πολιτικής που συναποφάσισαν Σαμαράς - Βενιζέλος.


Η κυβέρνηση έχει αναλάβει...
δεσμεύσεις για τα προαπαιτούμενα των δύο δόσεων, όπως οι νέες μειώσεις στις συντάξεις και η πώληση του "φιλέτου" της ΔΕΗ, ενώ έρχονται νέα μέτρα σύμφωνα με την έκθεση του ΔΝΤ.

Το σύστημα Σαμαρά προσπαθεί να ξεγελάσει τους πολίτες ότι κάνει -δήθεν- φιλολαϊκή στροφή, αλλάζοντας ορισμένους υπουργούς, ενώ στην πραγματικότητα θα εφαρμόζουν την ίδια σκληρή πολιτική.

Σαμαράς και Βενιζέλος έκλεισαν την Ολομέλεια της Βουλής και επιχειρούν να κρατηθούν στη διακυβέρνηση με έναν κάλπη-κο ανασχηματισμό, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να κατηγορεί τους διαφωνούντες ως "πέμπτη φάλαγγα".

Στόχος τους είναι να διατηρηθούν στην κυβέρνηση με κάθε τρόπο μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, που θα γίνει είτε τον Οκτώβριο για να προλάβουν τις εξελίξεις αποδιάρθρωσης στην Κεντροαριστερά είτε στις αρχές του 2015 με αφορμή την προεδρική εκλογή. Στον αντίποδα ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι έγινε η αρχή της ανατροπής με στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας.
πηγη avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: