Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ME AΠΕΡΓΙΑ ''ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ'' ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΕΙ...


Με τριήμερη απεργία «υποδέχεται» τον νέο υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο η Ομοσπονδία διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων...
Οι διοικητικοί υπάλληλοι θα απεργήσουν από την  Τετάρτη έως την Παρασκευή ζητώντας να μην απολυθεί κανείς από όσους υπαλλήλους τέθηκαν σε αυτά τα ιδρύματα σε διαθεσιμότητα, ενόψει της λήξης αυτής στις 13 Ιουνίου.

Παράλληλα η Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι, παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στην απόφαση τονίζεται: Το ΚΣ Της Ομοσπονδίας μας με κατά πλειοψηφία απόφαση του προκηρρύσει Τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση από την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και μέχρι την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της διαθεσιμότητας για τους συναδέλφους μας που προέρχονται από καταργημένους κλάδους. Λόγοι συγκεκριμένοι και κατ’ εξαίρεση επιβάλλουν τη λήψη της, δεδομένου ότι απομένουν μόνο τρεις ημέρες μέχρι την εκπνοή του χρόνου της διαθεσιμότητας. Είναι γεγονός ότι σε τηλεφωνικές επαφές που είχαμε την περασμένη εβδομάδα με τον υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο μας επιβεβαιώθηκε ότι υλοποιείται ο σχεδιασμός όπως είχε δεσμευτεί. Με δεδομένη την ασφαλή πληροφόρηση που είχαμε για τις δια ζώσης επαφές των δυο συναρμόδιων Υπουργών επί δυο ημέρες και τη σχετική αλληλογραφία του Υπουργείου με τα οκτώ (8) ιδρύματα για αποστολή στοιχείων από το απόγευμα της Πέμπτης, βρισκόμασταν σε αναμονή.
Πηγή : protothema.gr
http://fimotro.blogspot.gr/2014/06/me.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: