Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Η Χρυσή Αυγή είναι μια συμμορία δολοφόνων»...



 

 Μήνυση κατά Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη κατέθεσε το «βαθύ λαρύγγι» της Χ.Α. 

BINTEO...

Ως «συμμορία δολοφόνων» περιγράφει τη Χρυσή Αυγή ο μάρτυρας-κλειδί της υπόθεσης, Ηλίας Σταύρου, ο οποίος σήμερα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη και των...
διαχειριστών της ιστοσελίδας του κόμματος.

Βίντεο-ρεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την κατάθεσή του ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης τον περασμένο Ιούνιο, η Χρυσή Αυγή με «οικτρά λιβελογραφήματα» επιχείρησε να σκιαγραφήσει την προσωπικότητά του «ως έναν άνθρωπο διαταραγμένο, με ψυχικά προβλήματα», προφανώς, όπως λέει, «κρίνοντας οι ίδιοι εξ ιδίων τα αλλότρια».

«Η εποχή που χρησιμοποιούσαν την απειλή και τη βία, το ψέμα και τη συκοφαντία ως μεθόδους πολιτικής έχει πλέον τελειώσει», λέει το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Σταύρου, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή - τρεις μήνες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα - δεν τολμούσε να βγει από το σπίτι και δεχόταν απειλές για τον ίδιο, την οικογένεια και την περιουσία του.

«Το πόσο αντισυστημική είναι η Χρυσή Αυγή φαινόταν από τους λογαριασμούς εκατοντάδων ευρώ που έκαναν σε πανάκριβα εστιατόρια και την επόμενη μέρα μιλούσαν στον ελληνικό λαό για το μνημόνιο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, και επισημαίνει: «Με θλίβει το 10%».

O Ηλίας Σταύρου εκφράζει την άποψη ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δικαίως διώκονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και υπογραμμίζει ότι ταυτίζεται απόλυτα με τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Νιώθω μέσα μου ντροπή για το πολιτικά εγκληματικό παρελθόν μου», δηλώνει.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: