Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν πείθουν οι δικαιολογίες της ΝΔ...



... για την Άννα Καραμανλή ...
Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα προσπαθούν στη Νέα Δημοκρατία γύρω από την αντικατάσταση της Άννας Καραμανλή, από την ψηφοφορία της τροπολογίας για τον ΕΝΦΙΑ.
Eδώ και λίγη ώρα η ...
ηγεσία της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με μπροστάρη τον γραμματέα Θανάση Μπούρα, προσπαθεί να πείσει τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι η κα Καραμανλή δεν αντικαταστάθηκε διότι πολύ απλά δεν ήταν μέλος του Γ' Θερινού.
Η αλήθεια όμως, μόνο έτσι δεν είναι. Κι αυτό γιατί όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr η κα Καραμανλή με την έναρξη του Γ' Θερινού αντικατέστησε άλλον βουλευτή και μετείχε χωρίς χρονικό περιορισμό στις εργασίες του τμήματος. Έτσι ως μέλος του Γ' θερινού ψήφισε κανονικά στα δύο πρώτα νομοσχέδια στο Τμήμα, αλλά και συμμετείχε στην ενημέρωση των βουλευτών του Γ' θερινού για τον ΕΝΦΙΑ.
Τώρα πως γίνεται με βάση όλα τα παραπάνω να εξακολουθούν στη Νέα Δημοκρατία να υποστηρίζουν ότι η κα Καραμανλή δεν ήταν μέλος του Γ' Θερινού και δεν την αντικατέστησαν λόγω της διαφωνίας της για τον ΕΝΦΙΑ, μόνο αυτοί μπορούν να το εξηγήσουν.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: