Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τι είναι ο Τσίπρας να θέλει να μιλάει και να τον καλύπτουμε;...


«Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οχτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με εξακάμερο;»
Η Βούλτεψη εξακολουθεί να υπερασπίζεται την λογοκρισία...
Το πρωί του Σαββάτου η Σοφία Βούλτεψη προέβη, για ακόμη μία φορά, σε ανεκδιήγητες δηλώσεις. Συνεχίζει ακάθεκτη να στηρίζει την άνευ προηγουμένου λογοκρισία που υπέστη ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΝΕΡΙΤ.
 Μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δε δίστασε να...
φέρει ως αντιπαράδειγμα τον Φιντέλ Κάστρο και τις διάσημες ομιλίες του, προφανώς εννοώντας πως στον κουβανό ηγέτη θα επέτρεπε να τοποθετηθεί στην, κατ'ευφημισμό, δημόσια τηλεόραση.

«Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου. Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με 6καμερο;», δήλωσε μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Όλοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα... θα;», συμπλήρωσε.

Για «θεσμική εκτροπή» και «μαύρο στη δημοκρατία» έκανε λόγο, απαντώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Αυτό που διέπραξε η κ. Βούλτεψη ως εκπρόσωπος του καθεστώτος είναι το ήθος της δημοκρατίας που πρεσβεύουν», συνέχισε, καταγγέλλοντας εκ νέου ότι τα όσα συνέβησαν ήταν αποτέλεσμα απόφασης της κυβέρνησης και όχι της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: