Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Οταν μια κυβέρνηση χάνεται στη μετάφραση

Οταν  μια κυβέρνηση χάνεται στη μετάφραση
Οταν μια κυβέρνηση επιδεικνύει μεθόδους και επιλογές που μεχρι πρότινος ουτε που περνούσαν απο το μυσλο της, τοτε πολυ απλα παει να πει οτι εχει απωλέσει κάθε ίχνος αντανακλαστικών προς την κοινωνία.
Θα μπορούσε το Μέγαρο Μαξιμου να μην επιδείξει μεγαλο ζήλο βγάζοντας ανακοινώσεις σε χιουμοριστικά πρωτοσέλιδα, θα μπορούσε επίσης να αποφύγει τη κόντρα μς τον ΣΥΡΙΖΑ για το αν θα δείξει η κρατική τηλεοραση μια η δυο εκδηλωσεις με ομιλίες του Αλ. Τσίπρα στη θεσσαλονικη.
Θα επιχειρούσε να μην είχε τη ρετσινιά για τη κρατική τηλεόραση που υποτίθεται ειναι αντικειμενική και ανεξάρτητη αλλά που κόπτεται η κυβέρνηση να κόψει την κορυφαία πολιτική εκδήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σημαντικό γεγονός οπως η ΔΕθ, αποφασίζοντας το τι θα κανει ένας τηλεοπτικός φορέας.
Επιτίθεται σε εφημερίδες με υπουργούς προερχόμενους απο τον τύπο και τη δημοσιογραφία. Και ολα αυτα απο εδω και περα να εντείνονται και να έχουν συχνά μεγαλο μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Αν αναλογιστεί κανεις, τα ιδια έκαναν κάθε φορά στο παρελθόν όλες οι κυβερνήσεις. Για θυμηθείτε τι γινόταν οταν έπεφτε η κυβέρνηση Καραμανλη μετα την αποχώρηση του Θ. Ρουσόπουλου ως συνεργάτη του τότε πρωθυπουργού .
θυμηθειτε αμέσως πιο πριν,  την κυβερνηση  του Κώστα Σημίτη πως συμπεριφεροταν , αλλα και πιο μετα αν και δεν ηταν ιδια τα πολιτικα χαρακτηριστικά γιατι ξέσπασε η Οικονομικη κριση , η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου. 
Θα αποτελέσει εξαίρεση η κυβέρνηση η σημερινη ; Η ιδια αντιληψη δεν επικρατεί ; Επομένος  το κλίμα που δημιουργείται σιγουρα δεν διασφαλίζει οτι δεν θα ανοιχτούν κάλπες τους επόμενους μήνες και ας λενε στη κυβέρνηση και ο ιδιος ο πρωθυπουργός οτι δεν θελουν εκλογες , αφου κάνουν οτι μπορούν για να τις επισπευσουν.
Β.Γ
egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: