Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Θ. Μωραΐτης (ΠΑΣΟΚ): Χωρίς σχέδιο η κυβέρνηση...



...δεν δίνω λευκή επιταγή σε κανέναν Σαμαρά...

Σφοδρή επίθεση από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που ωστόσο θα δώσει "ψήφο ανοχής" στη συγκυβέρνηση.

Αναποτελεσματική η κυβέρνηση, εξαϋλώνει μόνη της το...
πολιτικό της κεφάλαιο τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Καυτηρίασε τη διχαστική, εμφυλιοπολεμική δήλωση Βορίδη περί «καλών Ελλήνων» και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα, δεν κάνει κανέναν διάλογο για τις θεσμικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα.

Ο Θ. Μωραΐτης, σε προεκλογικό τόνο, διαχώρισε πλήρως τη θέση του από τις «συντηρητικές πολιτικές» και καταλόγισε μένος κατά των δημοσίων υπαλλήλων στην κυβέρνηση. Επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ με την κατηγορία ότι προτείνει απαρχαιωμένες, επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές χωρίς ρήξεις και μεταρρυθμίσεις. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι οι βουλευτές του κόμματος δεν θα σιωπήσουν ενώ χαρακτήρισε υποσχεσιολογία τα «Ζάππεια» και έκανε αναφορά στους «Μπαλτάκους» και το λουκέτο στην ΕΡΤ εκφράζοντας έντονα τη διαφωνία του με τις κυβερνητικές πολιτικές.

«Μπορεί κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ να γοητεύονται από τη στρατηγική συμμαχία με τη ΝΔ, αλλά εγώ δεν δίνω λευκή επιταγή σε κανέναν Σαμαρά» τόνισε. Θα δώσει «ανοχή», όπως είπε, στην κυβέρνηση αναμένοντας αλλαγές και νέα προγραμματική συμφωνία με ορίζοντα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ ακούστηκαν δυνατά χειροκροτήματα από την πτέρυγα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: