Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ελεύθερη η οικογένεια του Παύλου Ψωμιάδη...


Ο Παύλος ΨωμιάδηςΌλα τα μέλη της της οικογένειας του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη  που έχουν...
προφυλακιστεί για την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ CAPITAL, αποφυλακίστηκαν  σήμερα (Τετάρτη), εκτός από τον ίδιο.

Με διάταξη του ανακριτή, αφέθηκαν ελεύθεροι η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του επιχειρηματία, έπειτα από συμφωνία με τους κατηγορούμενους ότι θα παραχωρήσουν την  ακίνητη περιουσία στους ομολογιούχους που ζημιώθηκαν από το «κανόνι» της ΑΣΠΙΣ CAPITAL, παρέχοντας τους πληρεξούσιο με το οποίο μπορούν να πουλήσουν τα ακίνητα ώστε να αποζημιωθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής έκρινε ότι με την κίνηση τους αυτή τα τρία μέλη της οικογένειας Ψωμιάδη δείχνουν εμπράκτως τη διάθεσή τους να άρουν τις συνέπειες των πράξεων τους. 

Η συμφωνία αφορά τους περίπου 400 ομολογιούχους που εκπροσωπούνταν από το δικηγορικό Γραφείο των Ιωάννη και Μιχάλη Μαρκουλάκου οι οποίοι είχαν εγγράψει υποθήκες στην ακίνητη περιουσία  της οικογένειας Ψωμιάδη.

Τα ακίνητα που περνούν στους ζημιωθέντες της Aspis Capital είναι μεταξύ άλλων κτήριο επί της Βασ. Σοφίας , ακίνητα στη Μύκονο, στο Κεφαλάρι και  στη Λεωφ. Κηφισίας, διαμερίσματα στο Σύνταγμα και στου ΦΙΞ, και δυο πολυκατοικίες, η μια στην στη Θεσσαλονίκη και η άλλη  στις Σέρρες. Εκτιμάται ότι η αξία των ακινήτων καλύπτει περίπου το 90 τοις εκατό των κεφαλαίων που έχασαν...
πηγή efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: