Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η Βούλτεψη ξαναχτυπά!...


"Η χώρα που λέγεται Ελλάς δεν μπορεί να φέρει πρώτο ένα κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ"...


"Πρώτη εγώ έχω πει ότι αν πάμε σε εκλογές η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα", δήλωσε με σιγουριά η...
κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.


Επιχειρηματολογώντας (;) επί της βεβαιότητάς της, είπε: "Η χώρα που λέγεται Ελλάς δεν μπορεί να φέρει πρώτο κόμμα ένα κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και αποτελείται από ένα συνονθύλευμα συνιστωσών. Στο σύνολό του, διά των πολιτικών αποφάσεων και του ιδρυτικού του συνεδρίου, αποδεικνύει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την ελληνική κοινωνία".

Συνεχίζοντας, υπενθύμισε ότι "εμείς έχουμε πει ότι ένα κόμμα που θέλει άοπλη αστυνομία, Ένοπλες Δυνάμεις "ειδικού τύπου", έξοδο από το ΝΑΤΟ της Ελλάδας, αλλά να μείνει η Τουρκία και όλα αυτά που λέει γενικά για τους υδρογονάνθρακες, για τα Σκόπια -γιατί αυτά είναι τα σοβαρά θέματα- ένα κόμμα που λέει όλα αυτά, δεν μπορεί να έρθει πρώτο στην Ελλάδα".

Για τη θέση του οίκου Moody's περί "πιστωτικού γεγονότος" και τη δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος εξήγησε πως "αυτή ήταν η είδηση της προηγούμενης Παρασκευής, την οποία είχαν δημοσιεύσει οι πάντες με πηχυαίους τίτλους, και δεν έδωσε κανείς σημασία και μόλις το είπα εγώ, "συγκλονίστηκε" η Ελλάδα!", συμπληρώνοντας πως θέλει να ρωτήσει "τον κ. Τσίπρα, τον κ. Σκουρλέτη, τον κ. Βούτση, αν επιτρέπεται να επαναλαμβάνω αυτά τα οποία έχουν δημοσιεύσει στην "Αυγή" και στο "Κόκκινο" -γιατί τι κρίμα, τι ατυχία- με πηχυαίους τίτλους το είχαν βάλει την Παρασκευή αυτό που είπα εγώ τη Δευτέρα".

Φτάνοντας δε σε παραλληρηματικό οίστρο, η κα Βούλτεψη επέκρινε, επίσης, τον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του λέγοντας πως "αλαζονικό είναι να λες στον κόσμο ότι θα του μοιράσεις λεφτά, αλαζονικό, ψευτιά, απατεωνιά μεγάλη είναι να λες στον κόσμο ότι θα του μοιράσεις λεφτά από αυτά που δεν υπάρχουν" και λέγοντας ότι "από τα περίπου 11,4 δισ. ευρώ που έχει το ΤΧΣ, τα 700 εκατ. είναι λεφτά, τα άλλα είναι ομόλογα" αναρωτήθηκε: "Τι λοιπόν θα μοιράσει ο κ. Λαφαζάνης ή ο κ. Σκουρλέτης; Χαρτιά;".

Επιπλέον, υποστήριξε ότι οι "τράπεζες έχουν σωθεί με τα stress test. Βεβαίως είναι σωσμένες οι τράπεζες. Δεν είπε κανείς ότι θα υπάρχει θέμα στις τράπεζες. Έγινε συζήτηση γύρω από ενδεχόμενη υποβάθμιση της οικονομίας. Αυτή η συζήτηση έγινε. Αν τώρα αυτή η συζήτηση διογκώθηκε...".

Αναφερόμενη στην παρέμβαση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα σημείωσε ότι "όποιος μιλάει, καλώς κάνει και λέει τη γνώμη του", ενώ για την προεδρική εκλογή τόνισε:

"Δεν υπάρχει πήχης για την κυβέρνηση, σημασία έχει το τέλος της διαδικασίας. Σημασία έχει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας"...
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: