Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η "συνέντευξη" στη Χούκλη έφερε ...χαμόγελα στο Κίνημα



B7QOMmdIgAArmuI
Κι όμως! Το "στρατόπεδο" του Γιώργου Παπανδρέου πανηγυρίζει με την ασυνήθιστα απρεπή, νευρική και στα όρια της αγένειας, αντιμετώπισή του από την Μαρία Χούκλη, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Η δημοσιογράφος επέλεξε μόνο να ρωτάει χωρίς να περιμένει απαντήσεις σε ένα πραγματικά αντι-δημοσιογραφικό ρεσιτάλ.
Πέρα από το ότι η 20λεπτη συνέντευξη έγινε ...10λέπτη, η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων δεν επέτρεπε στον πρόεδρο του Κινήματος να απαντήσει δίνοντάς του χρόνο μόνο κάποιων δευτερολέπτων.
Τα σχόλια που πλημμύρισαν το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και όσα δέχονται δια ζώσης στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, τους έκαναν, μετά την αρχική παγωμάρα, να χαμογελάσουν.
Η Μαρία Χούκλη μπορεί να έχασε την ευκαιρία να πάρει μία ιστορική συνέντευξη -μετά από 3 χρόνια τηλεοπτική σιωπής του πρώην πρωθυπουργού- κερδισμένος είναι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου δεχόμενος μηνύματα υποστήριξης από φίλους αλλά και ακόμη και από εκείνους που διατηρούσαν κάποιες αποστάσεις από αυτόν.
"Μόνο καλό μας έχεις κάνει αυτή η αγένεια και η φίμωση" σχολιάζουν στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Η Χούκλη ανανέωσε τον συμβόλαιο της για έναν ακόμη χρόνο μετα την συνέντευξη παρωδία στον Παπανδρέου που έκανε σήμερα.
Τρέμη-Πρετεντέρης, Χούκλη, Λαζοπουλός: τι τους θελετε τους πολιτικούς γατάκια;
Συμπαθάτε με κιόλας, αλλά δεν κατάλαβα καλά. Συνέντευξη ήταν αυτή με Χούκλη-Παπανδρέου? Στον ΓΑΠ θα επιτρέψει να απαντήσει άλλη μέρα ε?
Η Χούκλη δίνει χρόνο σε υποψήφιους βουλευτές τουλαχιστον 90 δευτερολέπτων και στον Παπανδρέου ούτε 15 δεύτερα.... http://
Η Χούκλη έκανε ερωτήσεις απλά για να υπάρχουν.Φάνηκε ότι δεν ήθελε απαντήσεις από το γεγονός ότι δεν τον άφηνε να μιλήσει
Η κ. Χούκλη δεν τίμησε το επάγγελμα της. Ήταν αγενής και απαράδεκτη. Όταν ρωτάς κάτι, οφείλεις να δίνεις χρόνο για απάντηση.
  1. Η κ. Χούκλη ακόμα δεν έχει καταλάβει ποιός χρεοκόπησε τη χώρα. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θα πει 36δισ. έλλειμμα.
    Retweeted by Τz❂Ν⊙υς
  2. Η Χούκλη ρωτάει τι έκανε ως παλιός πολιτικός.Αρχίζει να απανάει και τον κόβει λέγοντας:Δεν θα μιλήσουμε τώρα για τα παλιά.#ΓΑΠ
    Retweeted by Alexantros S
  3. Σε ρόλο «γκεσταπίτισσας» η Χούκλη «ανέκρινε» τον Γ. Παπανδρέου: Σήμερα παρακολουθήσαμε μία από τις χειρότερες ...
  4. http://www.matrix24.gr/2015/01/sinentefxi-tis-choukli-efere-chamogela-sto-kinima/

Δεν υπάρχουν σχόλια: