Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΖΕΝΕΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθήνας ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ


WW.
Φίλες & φίλοι, συνοδοιπόροι στη ζωή και στους αγώνες

Στις 3 Γενάρη ξεκινήσαμε το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ με μοναδική ελπίδα και στόχο να αναγεννήσουμε και επαναπροσδιορίσουμε τον προοδευτικό χώρο. 

Να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο και την κρίση. Είναι βαθιά η πεποίθησή μου ότι η εποχή του μνημονίου δεν είναι η αιτία της κρίσης, αλλά το αποτέλεσμα της λειτουργίας των έως τώρα Κυβερνήσεων του Ελληνικού κράτους, από τη δημιουργία του έως και σήμερα. 

Στις 3 Γενάρη ξεκινήσαμε μαζί όλες οι Προοδευτικές, Δημοκρατικές, Παραγωγικές και Πρωτοπόρες δυνάμεις του τόπου με το Γιώργο Α. Παπανδρέου, μια πορεία στο μέλλον, μια πορεία στο αύριο με στόχο να νικήσουμε το σαθρό χθες και τις αραχνιασμένες πελατειακές αντιλήψεις που μας οδήγησαν εδώ. Από αυτό το κάλεσμα και από αυτή τη μάχη δε θα μπορούσα να λείπω ούτε εγώ. Αυτό το δρόμο δε θα μπορούσα να μην τον περπατήσω μαζί με κάθε ένα από εσάς που προσδοκάτε ένα αύριο με αξιοκρατία και διαφάνεια. Μαζί με το Γιώργο Α. Παπανδρέου και χιλιάδες νέους και νέες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα δώσουμε έναν όμορφο και αξιοπρεπή αγώνα για τις αξίες, τα ιδανικά και το μέλλον μας σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Είμαι εδώ για να βοηθήσω στην πορεία του Κινήματος στη μάχη της Β΄ Αθήνας για αυτά που μας ΑΞΙΖΟΥΝ. 

Σας καλώ λοιπόν, να συμβάλετε και εσείς με την συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία για να υπερασπιστούμε αυτά που έχουμε κατακτήσει, να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το μέλλον που μας ανήκει. 

Στις 25 Γενάρη ψηφίζουμε ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
Ψηφίζουμε για τη δημιουργία μίας Δίκαιης Κοινωνίας
Ψηφίζουμε για όλα αυτά που Ονειρευτήκαμε 
Ψηφίζουμε για όλα αυτά που Παλέψαμε και Δημιουργήσαμε

Ξεκινήσαμε… 
ΠΑΜΕ! 

ΖΕΝΕΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 
Υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθήνας
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
ipen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: