Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ανώμαλη προσγείωση: Παγώνει το “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης” ο Τσίπρας!


tsipras-den-echoume-perithorio-gia-kathysteriseis-kai-lathi
Οι κωλοτούμπες της Κυβέρνησης συνεχίζονται χωρίς ανάσα!
Αφού δύο βδομάδες μετά την διαβόητη “ισχυρή” λαική εντολή που πήρε ο Τσίπρας, παγώνουν – σχεδόν όλες – οι προεκλογικές, ανεδαφικές, αρλούμπες του ΣΥΡΙΖΑ,δηλαδή το πολυδιαφημισμένο “πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”.
Η εξαπάτηση της κοινής γνώμης και των ψηφοφόρων επαναλαμβάνεται. Και με τον πιο χυδαίο τρόπο μάλιστα.
Αφού αυτοί που εξαπάτησαν τους πολίτες, για πέντε χρόνια μετήλθαν τις πιο βρόμικες, τις πιο άθλιες μεθόδους πολιτικής αντιπαράθεσης (κατηγορώντας τους μισούς Έλληνες ως “προδότες”, “γερμανοστολιάδες” κ.λ.π.)  με έναν και μόνο στόχο:
Να καταλάβουν την Εξουσία!
Πάμε τώρα στο ρεπορτάζ:
Στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους της χώρας και τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων που ξεκινούν αύριο στη Βουλή, επικεντρώθηκαν σήμερα τα μέλη του κυβερνητικού συμβουλίου.
Όπως έγινε γνωστό σε δύο μέρη θα είναι χωρισμένες οι αυριανές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την αυριανή συνεδρίαση της Βουλής, όπου θα μιλήσει ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα – για πρώτη φορά με την ιδότητα του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού οι κυβερνητικές δεσμεύσεις θα αφορούν αφ’ ενός τους επόμενους πέντε μήνες μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και αφ’ ετέρου τα επόμενα τρισήμιση χρόνια.
Το πρώτο μέρος των δεσμεύσεων, δηλαδή αυτών που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα συμπέφτει με το προτεινόμενο πρόγραμμα – γέφυρα στο οποίο επιμένει η κυβέρνηση.
http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: