Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

"Θα σας εντυπωσιάσουμε"...


Σακελλαρίδης: "Στις προγραμματικές θα έχετε πλήρη εικόνα των θέσεων της κυβέρνησης"Στις προγραμματικές δηλώσεις "θα μπουν όλα σε μια σειρά και θα έχετε μια πλήρη εικόνα για τις θέσεις της κυβέρνησης, οι οποίες δεν θα...
είναι διαφορετικές από αυτές που παρουσιάζαμε προεκλογικά. Θα σας εντυπωσιάσουμε, διότι δεν θα ακολουθήσουμε την πεπατημένη", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης διευκρίνισε ότι σε ότι αφορά το χρέος, κανείς δεν μίλησε για μονομερή διαγραφή ενώ ανέφερε ότι "έχουμε επιδείξει όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε με όλους, και με κυβερνήσεις και με θεσμούς της ΕΕ και με τους υπόλοιπους πιστωτές μας, ούτως ώστε να εξευρεθεί μια αμοιβαία επωφελής λύση. Είμαστε πρόθυμοι να βάλουμε μπροστά ένα εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων".

Αναφερόμενος ειδικότερα στο κυβερνητικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων είπε ότι "περιλαμβάνει βασικές τομές που έχουν να κάνουν και με το φορολογικό σύστημα, έτσι ώστε αυτό να καταστεί και αποτελεσματικό και απλό και κοινωνικά δίκαιο, να καταπολεμήσουμε τη φοροδιαφυγή, να ενισχύσουμε τους φοροελεγκτικούς και φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς. Ταυτόχρονα, να κάνουμε ενέργειες και να εφαρμόσουμε πολιτικές, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διαφθορά, με τη διαπλοκή και το σπάσιμο των καρτέλ".

Και βέβαια, συμπλήρωσε, "καρτέλ δεν είναι κομμώτριες και αρτοποιοί, υπάρχουν και άλλα καρτέλ στην ελληνική οικονομία, τα οποία θα τα κατονομάσει ο κ. Τσίπρας στις προγραμματικές δηλώσεις και θα τα ακούσουμε εκεί, θα δώσει βασικές κατευθύνσεις"...
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: