Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Μπαλτάκος: «Εγώ ο δεξιός βαράω προσοχή σε όσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ»...



Ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ευχόταν, αυτά που κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να τα είχε κάνει η Νέα Δημοκρατία.
 
«Ανήκω στη... δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, εκείνη η οποία κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές και θα κερδίσει και τις επόμενες αν γίνουν», σχολίασε αρχικά ο κ. Μπαλτάκος και συνέχισε:
 
«Εγώ λοιπόν ο δεξιός, στέκομαι προσοχή μπροστά σε αυτά που κάνει η αριστερή, δυστυχώς για μας, κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ήλπιζα, ευχόμουν και παρακαλούσα, αυτά που κάνουν τώρα αυτοί οι άνθρωποι, να τα είχαμε κάνει εμείς».
 
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις ούτε κινήσεις για θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία. Εκείνο οποίο βλέπω σαν διαφοροποίηση από τους προηγούμενους αρχηγούς εγγυάται στο ότι εκείνοι έχασαν χωρίς να έχουν περάσει ούτε ένα αντιλαϊκό μέτρο. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχασε με 8,5 μονάδες, πλην όμως πέρασε δεκάδες αντιλαϊκά μέτρα. Όλα αυτά τα οποία κάναμε, όλη αυτή τη διαφοροποίηση στο κοινωνικό στάτους, χάσαμε 8,5 μονάδες», σημείωσε ακόμα σχετικά με την εκλογική αποτυχία της Νέας Δημοκρατίας και το αν τίθεται θέμα ηγεσίας.
 
«Έκρινα ότι σε αυτές τις εκλογές δεν έπρεπε να υπάρχει διάσταση στον χώρο τον δικό μας. Για τις επόμενες εκλογές, είναι κάτι το οποίο δεν το ξέρουμε. Όταν γίνουν εκλογές, θα το σκεφτούμε και πιθανώς θα το κάνουμε. Θα εξαρτηθεί από τις εσωκομματικές εξελίξεις της Νέας Δημοκρατίας», υποστήριξε ακόμα και συνέχισε:
 
«Τα νούμερα δείχνουν ότι χάθηκε 12% προς τα δεξιά. Για τον κεντρώο χώρο υπάρχουν μόνο εικασίες. Αυτή είναι η διαφοροποίηση. Εκείνο το οποίο έφταιξε είναι το μνημόνιο. Πιο πολύ μνημόνιο από ότι απαιτείτο».

  enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: