Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Συνάντηση γαλάζιων βουλευτών με μενού την ηγεσία Μυστικός δείπνος αμφισβήτησης Σαμαρά


Με διοργανωτή τον πρώην βουλευτή Ιορδάνη Τζαμτζή, διψήφιος αριθμός γαλάζιων πρώην βουλευτών συναντήθηκε χθες σε ξενοδοχείο της πλατείας Μαβίλη με στόχο την διαμόρφωση κοινής θέσης προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αλλαγής σελίδας στο κόμμα.
tzamtzis
«Με το Σαμαρά η Ν.Δ. δεν μπορεί να κερδίσει, πρέπει να πάμε σε Συνέδριο με ανοικτά τα πάντα και την ηγεσία» μοιάζει να είναι το συμπέρασμα του χθεσινού δείπνου στο οποίο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Φεβρωνία Πατριανάκου, Ανδρέας Μαρίνος, Ελένη Μακρή, Άννα Μάνη, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, Γιώργος Κοντογιάννης, Ανδρέας Κουτσούμπας, Γεωργία Μπατσαρά, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Ευθύμης Καρανάσιος, Θόδωρος Σολδάτος, Ηλίας Βλαχογιάννης, Ασπασία Μανδρέκα, Κώστας Κλειτσιώτης.
Στη μακρά συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε η πρόταση για την κατάθεση κειμένου θέσεων με στόχο την πίεση προς την κατεύθυνση του ανοίγματος των εσωκομματικών διαδικασιών, ωστόσο κάτι οι διαφωνίες επί των διατυπώσεων κάτι η εκκρεμότητα στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές και άρα η ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό λειτούργησαν αποθαρρυντικά.
Ωστόσο, η απόφαση για την κατάθεση πλατφόρμας θέσεων, η οποία θα μπορεί να συνδυαστεί και με τις ανάλογες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν εν ενεργεία βουλευτές είναι ειλημμένη, όπως άλλωστε και η βούληση για τη συνέχιση των
σχετικών συναντήσεων.
Κι αυτό, προφανώς, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Συγγρού που με τακτικές μαστιγίου και καρότου προσπαθεί να ελέγξει το εσωκομματικό πεδίο.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: