Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Σκάει βόμβα μεγατόνων στο ΚΕΕΛΠΝΟ! “Τέρατα” βγάζει ο διαχειριστικός έλεγχος


keelpno-den-deixnei-empola-o-puretos-sto-ploio.w_l
Στοιχεία – φωτιά έχει στα χέρια της η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για το πρωτοφανές πάρτι εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και πλειάδα Μέσων Ενημέρωσης.
Εδικά σε ότι έχει να κάνει με τα Μέσα Ενημέρωσης,  ακούγεται, πως υπάρχουν δεκάδες διάτρητες συμβάσεις, στις οποίες ιδιοκτήτες ΜΜΕ εμφανίζονται να έχουν ενθυλακώσει αδικαιολόγητα ποσά, που εάν δημοσιοποιηθούν θα προκληθεί πολιτικός και δημοσιογραφικός πάταγος.
Δείτε τι γράφει σήμερα και ο “Βηματοδότης”
” Σκάει βόμβα μεγατόνων με τα κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ.  Ο διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος, όπως με πληροφόρησαν, βρίσκεται στο τέλος του και τα ευρήματα είναι όντως εντυπωσιακά: «Δέχομαι πιέσεις να μην ολοκληρώσω τον έλεγχο» δηλώνει ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής ο οποίος κάνει λόγο για ένα δάνειο που πήρε το ΚΕΕΛΠΝΟ με εγγύηση Δημοσίου, το 2008, και ακόμα δεν έχει πληρωθεί. «Πήραν δάνειο περίπου 200 εκατ. ευρώ και τα περισσότερα τα έδωσαν για προβολή και δημόσιες σχέσεις, τότε με τα εμβόλια, και ακόμα χρωστάμε. Να σκεφτείτε ότι είμαι αναγκασμένος να πληρώνω κάθε χρόνο 17 εκατ. ευρώ για την εξυπηρέτηση αυτού του δανείου και για τόκους»είπε ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος αποκαλύπτει ότι υπάρχουν καταστάσεις και αποδεικτικά στοιχεία για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Να σημειώσω ότι έλεγχο στις συμβάσεις γίνεται και από την κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρ. ΣαρτζετάκηΠετρούλα Σαρτζετάκη, η οποία ξεσκονίζει όλες τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί τα τελευταία 20 χρόνια. Τι απομένει; Να δοθούν όλα στη δημοσιότητα.
Ο κ. Κουρουμπλής μπορεί να λέει ότι είναι αγχωμένος και ότι πιέζεται από διάφορα συμφέροντα για να μην ολοκληρώσει τον διαχειριστικό έλεγχο στο ΚΕΕΛΠΝΟ..”
http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: