Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Κωνσταντοπούλου προς δημοσιογράφο: Εσεις ποιος είστε?...


ΒΙΝΤΕΟ...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε στους δημοσιογράφους η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το πώς διαχειρίστηκαν τα μέσα ενημέρωσης το χθεσινό περιστατικό, έξω από τη Βουλή.

Αρχικά, προσερχόμενη σε εκδήλωση στον δήμο Αθηναίων, η Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να...

σχολιάσει τα όσα έγιναν χθες. Μάλιστα, τους κατηγόρησε ότι την εμποδίζουν να προσέλθει στην εκδήλωση, λέγοντας τους, πως, παραβιάζουν τις υποχρεώσεις τους, ενώ τους ρώτησε το όνομα τους("εσείς ποιος είστε?"), αλλά και σε ποιο κανάλι δουλεύουν

Στη συνέχεια όμως αποφάσισε να κάνει δήλωση, ζητώντας από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ να «αποκαταστήσουν την πραγματικότητα για όλη την παραπληροφόρηση».


Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του Κοινοβουλίου, που δεν είναι ένα Κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες ακόμη και όταν οι πολίτες διαμαρτύρονται, σημείωσε η Κωνσταντοπούλου και συμπλήρωσε, πως, «θα περίμενα τα θέματα λοιπόν αυτά τα θέματα να είναι που αναδεικνύονται… τα δίκαια αιτήματα, οι προσπάθειες των αρμόδιων υπουργών να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια και όχι να αποπροσανατολίζεται, και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις με μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης, την οποία οργανώνουν εκείνα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία έχουν οργιωδώς επωφεληθεί από μια χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων».


«Την ώρα που δεν είχαν οι καρκινοπαθείς φάρμακα, την ώρα που δεν υπήρχαν φάρμακα στα νοσοκομεία, κάποιοι σταθμοί δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Και θα χαρώ πολύ να δω ότι αυτό που τώρα μόλις είπα, θα παιχτεί στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, όπως παίζονται τα σχόλια παραπληροφόρησης», κατέληξε η κυρια Κωνσταντοπούλου.


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: