Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Παππάς: Χωρίς καθαρή λύση, όλα ανοιχτά...


Χωρίς καθαρή λύση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μετά τις εκλογές, τόνισε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην τηλεόραση του ThePressProject, το βράδυ της Δευτέρας.
 Εγκαινιάζοντας τον...
κύκλο των συνεντεύξεων, εν όψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, σημείωσε ότι η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς ανετράπη από τους υπουργούς της.
Για το δημοψήφισμα, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι έγινε προσπάθεια υποκλοπής του νοήματός του. Όπως σημείωσε, έγινε για να ενισχύσει μία μάχη ενάντια στη λιτότητα και δεν ήταν εντολή για δραχμή.

Την εντολή του ελληνικού λαού και την αντοχή του την εξαντλήσαμε, τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο πρώην υπουργός Επικρατείας και επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτίμησε πάντως, ότι θα έχουμε κυβέρνηση με φρέσκια λαϊκή εντολή, ενώ άλλοι θέλουν σενάρια Παπαδήμου.

Έχει βγει εγκύκλιος και θα εισπραχθεί για πρώτη φορά ο φόρος διαφήμισης τόνισε ο πρώην υπουργός Επικρατείας για τα ΜΜΕ, επισημαίνοντας ότι νομοθετήθηκε το 2010 και είχε μπει σε «συρτάρι».
«Έχουμε κάνει υποχωρήσεις»

Παράλληλα, σημείωσε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε υποχωρήσεις. Ζητήσαμε εντολή για να σταματήσουμε την καταστροφή, τόνισε. Εμείς σταματήσαμε τις απολύσεις στο Δημόσιο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το κεντρικό ερώτημα είναι αν μπαίνει ένα φρένο ή όχι. Ναι, μπαίνει. Δεν απελευθερώνονται οι απολύσεις στον Δημόσιο Τομέα», είπε.



«Το πρόγραμμά μας είναι ο στόχος μας. Ο χώρος, ο τόπος που θέλουμε να φτάσουμε. Έχουν γίνει βήματα. Ο μηδενισμός δεν βοηθά κανέναν», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός. Ενώ για τις εκλογές, τόνισε ότι έγιναν, έχοντας στον νου τις αξίες και τις ιδέες.

Η σύγκριση των πρακτικών των σωμάτων ασφαλείας πριν και μετά είναι συντριπτική, σημείωσε για τον Γιάννη Πανούση, ωστόσο είπε πως κάθε υπουργός κρίνεται από το έργο του, χωρίς να αποφύγει να δηλώσει ότι «υπάρχει και ευρύτερη ευθύνη». 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Νίκου Παππά  στο thepressproject, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: