Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Χρυσόγονος: Η "Λαϊκή Ενότητα" είναι ο άγνωστος «Χ» των εκλογών...



«Το νέο κόμμα της Λαϊκής Ενότητας είναι ο άγνωστος «Χ» των εκλογών. Εν πολλοίς η έκβαση των εκλογών θα καθοριστεί από την..
εκλογική του επίδοση. Εάν φέρει ένα ποσοστό της τάξης 12-15%, να σας το πω έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε μία συγκυβέρνηση Ν.Δ.-Ποτάμι-ΠΑΣΟΚ. Αυτό θέλουμε;», ανεφερε νωρίτερα ο Κώστας Χρυσόγονος, στον REAL FM..

Στο ερώτημα αν βλέπει τόσο ψηλά να κινείται το ποσοστό της Λαϊκής Ενότητας, απάντησε: «Το λέω ως ρητορικό ερώτημα. Αυτό θέλουμε; Διότι τελικά εκεί θα καταλήξουμε αν έχει υψηλό ποσοστό η Λαϊκή Ενότητα». 

Και πρόσθεσε: «Οσο χαμηλότερο είναι το ποσοστό της Λαϊκής Ενότητας τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ και τόσο μεγαλύτερες, επιτρέψτε μου να πω, είναι και οι πιθανότητες να μπορέσει αυτή η χώρα να ορθοποδήσει, στο βαθμό που μπορεί να ορθοποδήσει. Θα το δούμε κατά πόσο είναι βιώσιμο ή δεν είναι βιώσιμο, αλλά πάντως αν έχουμε μία πιθανότητα η πιθανότητα είναι να κληθεί αυτός που υπέγραψε να εφαρμόσει κιόλας. Και νομίζω αυτό είναι και το δίκαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: