Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 19:30 η oμιλία Τσίπρα, στην πλατεία Καισαριανής...


Τσίπρας από τη Λιβαδειά: «Νίπτει τας χείρας του» για το μεταναστευτικό, μοιράζει υποσχέσεις στους αγρότεςΣτην πλατεία Καισαριανής θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 7:30 μ.μ..
Ο...
Τσίπρας, την Παρασκευή από τη Λιβαδειά διατύπωσε το ουσιαστικό δίλημμα των εκλογών σε ποιον θα εμπιστευτούν οι πολίτες τη διακυβέρνηση της χώρας. «Την οικονομική ολιγαρχία ή τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία;» «Τη ΝΔ και τον κύριο Μεϊμαράκη, που σιτίζονται από τη διαπλεκόμενη οικονομική ολιγαρχία και υπάρχουν μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά της σε βάρος σας;» «Ή τον ΣΥΡΙΖΑ, (…) «που με το πρόγραμμά του, θα εξουδετερώσει στην πράξη τις πιο αρνητικές πτυχές της για τα χαμηλά και μεσαία κοινωνικά στρώματα και, κυρίως, για την αγροτιά»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί την 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την Κυριακή, 6/9 και στις 7.30 θα πραγματοποιηθεί  η κεντρική ομιλία του στο Βελλίδειο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής για τον Αλ. Τσίπρα έχει ως εξής: 

11:00_Επίσκεψη στον χώρο της 80ης ΔΕΘ και συνάντηση με την Διοίκηση της ΔΕΘ –  HELEXPO A.E. (Γραφεία Διοίκησης)

11:30_Περιοδεία στον εκθεσιακό χώρο και επίσκεψη στα περίπτερα της Έκθεσης 

13:00_Επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης. (6ο χλμ Χαριλάου – Θέρμης) 

14:00 _Επίσκεψη στο 1ο Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας στην Ελλάδα στην Τεχνόπολη (ΒΕΠΕ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ - ΚΤΙΡΙΟ Γ2 -Πυλαία –Θεσσαλονίκη). 

19:30_Κεντρική Ομιλία  (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: