Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Φλαμπουράρης: Θα είμαστε πρώτοι και θα συνεργαστούμε με τους ΑΝΕΛ...



Bέβαιος ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα αυξηθούν τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές και, πως, το κόμμα της Αριστεράς θα τερματίσει πρώτο στις εκλογές, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο Φλαμπουράρης εκτίμησε...
μιλώντας το πρωί στο MEGA, ότι οι ΑΝΕΛ θα μπουν ξανά στη Βουλή και  θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως, ακόμα και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας θα υπάρξει συνεργασία. 

«Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τα αποτελέσματα. Αυτό που εμείς εκτιμάμε είναι ότι στις 15 ημέρες που απομένουν θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη συσπείρωση από το 49% που έχουμε μέχρι τώρα. Θα ανέβουμε γύρω στο 70% άρα θα ανατραπούν τα γκάλοπ», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ο κ. Φλαμπουράρης ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για κόμματα «τα οποία στο μεδούλι της πολιτικής του έχουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές».

Όσον αφορά στη  Λαϊκή Ενότητα, ανέφερε πως ήταν λάθος η στιγμή που επέλεξαν οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ να ιδρύσουν το κόμμα και τους κατηγόρησε ότι με τις κινήσεις τους έριξαν την πρώτη αριστερή κυβέρνησ..η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: