Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Άλλο πολιτική, άλλο αγωνία για την ψευδαίσθηση καριέρας…

  

petalotis
Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα τις τελευταίες ημέρες. Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και άρχισαν οι …διαρροές από την Χαριλάου Τρικούπη για τις ‘μεταγραφές’ και τις ‘μαζικές επιστροφές’ στελεχών στα ψηφοδέλτια και πάντως εντός των τειχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για επαφές με τα στελέχη του Κινήματος.
Και επειδή… Κυριακή κοντή γιορτή, οπότε και θα φανεί το μέγεθος της αλήθειας των διαρροών στα ψηφοδέλτια που θα ανακοινωθούν, ο Γιώργος Πεταλωτής επιχειρεί να αποκαταστήσει την αλήθεια. Ζητά «να τελειώνουν οι διαρροές περί μεταγραφών» ,εξηγώντας ότι είναι στην πραγματικότητα ανύπαρκτες και γίνονται για τη δημιουργία κλίματος, «τα τσιμπολογήματα, οι υποσχέσεις, τα βολέματα, και οι προσωπικές στοχοποιήσεις, μήπως μετά την κατάρτιση ψηφοδελτίων ακούσουμε κανέναν λόγο κεντροαριστερό, αριστερό, έστω και δεξιό», όπως λέει, αλλά πάντως «πολιτικό».
Παρατηρώντας ότι για μία χώρα με capital control και με ενεργό τον κίνδυνο χρεοκοπίας , το "παλιό" και το "νέο" θα φανεί από τις σοβαρές θέσεις και το λόγο και όχι από «ψευτοεντυπώσεις», υπενθυμίζει με νόημα ότι είναι άλλο πράγμα η πολιτική και άλλο η αγωνία για τη ψευδαίσθηση καριέρας. Και … «ειδικά στις σημερινές συνθήκες η διαφορά κάνει μπαμ…»
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: